Holender i Rikardo, Foto: Printscreen Youtube / FK Partizan

Fudbaleri Partizana pobedili su Radnički iz Niša u nedelju uveče sa 4:0, a utiske sa tog meča podelili su Rikardo Gomeš i Filip Holender.

Njih dvojica su napravili mali šou posle meča, gde se Rikardo, strelac dva pogotka, našalio s mađarskim reprezentativcem.

PROČITAJTE JOŠ:

Na istom meču je Aleksandar Stanojević upisao jubilarnu stotu pobedu na klupi Partizana, pa mu je Holender čestitao.

„Nisam znao, čestitam mu ovom prilikom. Što se tiče utakmice, želimo da pobeđujemo, kao i u svakoj. Ušli smo i u Evropu, nije bilo lako i srećni smo što smo pobedili“, kaže Holender za klupski Jutjub kanal.

Rikardo je prvi pogodak dao u 36. minutu, kada lopta nije dotakla mrežu, ali jeste prešla gol-liniju Damira Kahrimana. Sudije su pregledale VAR snimak i ustanovile da je pogodak regularan, što Gomeš kaže da je odmah znao.

„Prva je ušla u gol, ili nije?“, pitao je Holender saigrača i dobio ekspresan odgovor: „Naravno da je gol, naravno da jeste“, od Rikarda.

Igrač sa Zelenortskih Ostrva se potom nadovezao i priznao da je Radnički isprva igrao bolje, ali je posle tog gola iz 36. minuta usledio još jedan u 43, da bi pobedu overili Bibars Natho u 63. i Nemanja Jović u 70.

„Nismo dobro krenuli, oni su igrali bolje od nas, ali posle prvog gola se promenilo sve, počeli smo da igramo bolje, imali smo samopouzdanje i dali smo četiri gola“, kaže Gomeš.

Partizan je prvi sa 18 bodova posle šest pobeda iz isto toliko utakmica, a i Rikarda i ostale saigrače čeka reprezentativna pauza posle koje će biti malo vremena za oporavak.

„Idem sutra, dug put, ali… Za oporavak ću imati dva, ili tri dana, ne više od toga. Ali, biću dobro, nadam se da ću biti dobro. Da pomognem ovoj mašini da postigne gol“, napomenuo je Gomeš.

BONUS VIDEO: Top 5 transfera u svetu fudbala

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare