Hari Megvajer
Hari Megvajer; Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Nije lako kapitenu Mančester junajteda.

Hari Megvajer, defanzivac Mančester junajteda i engleske reprezentacije, redovno se nalazio na meti kritika navijača i fudbalskih analitičara.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, sada se otišlo i korak dalje, pa su pretili da će mu razneti kuću!

Naime, Englez je dobio mejl u kom je pisalo da su bombe postavljene u kući i da će biti aktivirane ako je ne napusti za tri dana.

Ubrzo je sve javljeno policiji koja je stigla i pretražila njegov dom, u kom se više ne nalaze ni on ni porodica.

Pretnja je stigla na mejl njegovog agenta dan nakon što je Junajted poražen od Liverpula sa 4:0, prenosi britanski „The Sun“.

To je saznao dok je bio u trening centru sa ostatkom tima. Megvajerova verenica i dvoje dece Lili Sent i Pajper Rouz prebačeni su u sigurnu kuću, dok je Megvajer pronašao smeštaj kod saigrača. Pojačao je obezbeđenje koje ga prati.

Policija je ponovo izašla na teren, ali nije pronašla nikakve bombe u domu Engleza. Engleski mediji izveštavaju o drami, a pretnja je samo poslednja u nizu koje je dobio.

„U mejlu je pisalo da su tri bombe postavljene u njegovu kuću. Dobio je 72 sata da napusti Junajted ili će biti detonirane. Poruka je bila puna mržnje i vređanja. Njegovoj verenici Fern dosta je pretnji koje Hari dobija“, navodi se.

BONUS VIDEO Het-trik Kristijana Ronalda za Mančester junajted protiv Totenhema

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar