Foto: EPA-EFE/Matt Dunham

Engleski napadač Hari Kejn blizu je odlaska iz Totenhema i najverovatnije će preći u Mančester siti.

Kako su preneli pojedini engleski mediji, Kejn je u ponedeljak trebalo da se pojavi na treningu ekipe iz Londona, ali samo da bi se pozdravio sa igračima i stručnim štabom.

Međutim, ni to se nije dogodilo, pa je izvesno da će napustiti Totenhem.

PROČITAJTE JOŠ

Ljudi iz kluba, kao i novi trener „pevaca“ Nuno Espirito Santo, demantuju medije i govore da će Kejn i naredne sezone predvoditi napad u još jednom pokušaju da se nakon 2008. godine domognu i nekog trofeja. Tada su osvojili Liga kup Engleske.

Ipak, čini se da je odlazak sve izvesniji. Za Engleza je najviše interesovanja pokazao Mančester siti, koji je prema nekim informacijama spreman da plati i 150 miliona funti za njega.

Nakon odlaska Serhija Aguera u Barselonu, Siti želi novog napadača, prvi izbor je svakako Kejn, a osim njega do sada se na toj poziciji nisu pominjala druga imena.

Pored Kejna, „građani“ u svojim redovima žele i Džeka Griliša, za koga takođe planiraju da izdvoje pozamašnu svotu novca (pominje se da će to biti oko 100 miliona funti), a i sam Kejn se nada da će postati klupski saigrač sa reprezentativnim.

(O. Mijušković)

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar