Foto: Reuters/Jason Cairnduff

Golman Crvene zvezde Omri Glazer očekuje dobru utakmicu sa Benfikom na startu grupne faze Lige šampiona.

Zvezda i Benfika igraju u četvrtak popodne od 18.45 na stadionu „Rajko Mitić“, a izraelski golman kaže da je sada spreman da konkuriše za startnu postavu.

PROČITAJTE JOŠ:

Branio je gol Zvezde i u prošlogodišnjem izdanju Lige šampiona, onda se povredio i pauzirao dok nije oporavio mišić aduktor, koji ga je mučio još od juna.

„Oporavak je trajao dugo, ali sada sam u potpunosti spreman da branim i radujem se što nas u četvrtak očekuje puna Marakana. Mnogo sam se uželeo punih tribina, kao i atmosfere koju prave naši navijači. Branio sam u subotu, ali protiv Benfike nas očekuje spektakl. Verujem da će tribine biti ispunjene do poslednjeg mesta, a očekivanja su mi pozitivna. Nema sumnje da je Benfika odličan tim, ali bio sam u Zvezdi i prošle sezone i znam kako se protivnici osećaju kad prođu kroz tunel na Marakani, a onda i čuju huk tribina. Nikom nije svejedno da igra u takvoj atmosferi i to je naša najveća prednost“, rekao je Glazer za klupski sajt.

Izraelac, koji je lani branio protiv Mančester sitija, Lajpciga i Jang Bojsa u grupnoj fazi, smatra da crveno-beli imaju čemu da se nadaju na startu Lige šampiona.

„Imamo pravo da bude optimistični, ne samo zbog toga što smo domaćini, već i zato što kvalitetno radimo. Izuzetno treniramo i potpuno smo spremni za utakmicu. Sa nestrpljenjem isčekujemo četvrtak, jer su utakmice Lige šampiona, pogotovo na Marakani nešto posebno… Protivnici nam nisu laki, ali idemo utakmicu po utakmicu. Biće makar četiri spektakla na Marakani, gostujemo takođe sjajnim timovima i borićemo se da budemo među 24 najbolje ekipe u Evropi. Izazovno je, ali verujem u tim“, naveo je prvi golman srpskog šampiona.

BONUS VIDEO: Gol Benfike za 1:1 protiv Santa Klare

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar