Foto: Starsport

Utakmicu TSC-a i Crvene zvezde obeležila je jedna veoma emotivna scena čiji su glavni akteri bili trener domaćeg tima Mladen Krstajić i šef struke crveno-belih Dejan Stanković.

PROČITAJTE JOŠ...

Stanković i Krstajić su bili dugogodišnji saigrači u reprezentaciji, od 5. septembra 1999. i utakmice protiv Makedonije pa do meča odigranog 11. oktobra 2008. protiv Litvanije zajedno su nosili dres Jugoslavije, Srbije i Crne Gore i Srbije.

I danas, 13 godina nakon što je Krstajić završio reprezentativnu karijeru, njih dvojica su u sjajnom odnosu, o čemu svedoče Stankovićeve reči pred današnju utakmicu protiv TSC-a:

“Krstajić je fenomenalan čovek, imali smo dobru saradnju dok smo igrali u reprezentaciji zajedno, dosta se družili, voleli da zapevamo zajedno, da budemo u istom društvu i na terenu smo davali sve jedan za drugog.

O njemu imam visoko mišljenje kao čoveku. Kao trener je napravio jednu lepu hemiju u reprezentaciji, međutim kao što je poznato kod nas se rezultati očekuju odmah, tako da mislim da nas očekuje jedan lep duel sa TSC.

Siguran sam da ih je odlično pripremio, radi se o ekipi koja još uvek nije primila gol, igraju dosta čvrsto, nema sumnje da nas očekuje jedan pravi mini derbi”, rekao je Stanković.

O njegovim rečima najbolje svedoči i scena dvojice perspektivnih trenera, pošto je, nakon pozdrava, pao i zagrljaj uz veliki broj osmeha.

Foto: Starsport

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar