photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Crvena zvezda je sa velikim ambicijama dočekala Benfiku u prvom meču Lige šampiona u novom formatu, ali su prvih 45 minuta bili za zaborav.

Crveno-beli su očajno otvorili susret i več u devetom minutu posle smušene reakcije odbrane primili gol koji je postgao Akturkoglu, da bi 20 minuta kasnije majstoriju iz slobodnog udarca izveo Orkan Kokču.

PROČITAJTE JOŠ

To je ubilo i ritam na tribinama na kojima je bio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Poznt kao veliki navijač crveno-belih, predsednik je došao da gleda spektakl, ali nije imao razloga za zadovoljstvo.

Njegovo namršteno lice govori dosta, a sigurno se nije nadao ovakvom ishodu posle prvih 45 minuta. Zvezda je do kraja uspela da smanji na 2:1 i ublaži poraz.

Bio je predsednik Vučić ove sezone već na „Rajku Mitiću“. Bilo je to u revanš susretu plej-ofa za Ligu šampiona kada je Zvezda pobedila norveški Bode Glimt.

Prvi čovek države ne propušta velike Zvezdine utakmice, bio je i na dva od tri duela u grupnoj fazi Lige šampiona prošle sezone. Što je i logično s obzirom da je navijač Crvene zvezde.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare