Erling Braut Holan i trik sa tri lopte
Erling Braut Holan i trik sa tri lopte, Foto: Screenshot Twitter Bundesliga English

Erling Braut Holan izveo je do ovog trenutka trik koji nije viđen u svetu fudbala, ipak, navijači koji imaju iskustva sa video montažnom su ga uskoro raskrinkali.

PROČITAJTE JOŠ

Napadač Borusije iz Dortmunda je jedan od omiljenih i najboljih fudbalera današnjice, a kada je izveo tri sa tri lopte mnogi su pomislili „To samo on može“.

Ipak, ispostavilo se da je teško očekivati da i „svemogući“ Holan to može da uradi. Najpre je odlučio da naređa tri lopte jednu na drugu. Iako se isprva mučio da namesti drugu na prvi, treću je namestio kao od šale.

Bio je to prvi trenutak na kom su svi posumnjali, a verovatnoća da se to uradi sa propisno naduvanim loptama gotovo da ne postoji.

Navodili su navijači da je to kao da pokušate da presavijete papir osam puta. Ukoliko niste probali, verujte, nećete uspeti.

Ipak, pogledajmo najpre trik za koji je Borusija kratko napisala „Verujte nam, istina je“.

I u odgovoru stoji jedno od čuvenih objašnjenja kako se zapravo montiraju ovi video snimci. Naravno, u pitanju je jedan duhovit prikaz koji je ubrzo postao hit na društvenim mrežama.

Zapravo je i čudno što je sve tri lopte uspeo da spakuje tačno u minijaturnu metu koja se nalazila na mestu gde se spajaju prečka i stativa. Ipak, mnogi su pomislili „Pa zbog toga i vredi 150 miliona evra“.

Ipak, koliko god da snimak deluje autentično, primetili su navijači da je i rotacija lopte bila neprirodna. Prilikom šutiranja druge lopte sa crvene strane ni milisekundu kasnije je u kadru bio plavi deo fudbala.

Da li je ovo nenamerna greška montažera ili poruka da je sve ipak savršeno upakovano ostaje da se vidi. Svakako ćete se dobro zabaviti gledajući sve problematične trenutke na koje ukazuju navijači.

Do tada podsetimo se još jednog video snimka koji je privukao ogromnu pažnju javnosti. Sećate se kada je Ronaldinjo pogodio četiri puta prečku zaredom? Ispostavilo se kasnije da je u pitanju „samo“ reklama za čuvenog proizvođača sportske opreme.

BONUS VIDEO O dizanju Piksija u vazduh, bežanju Sliškovića, čuvanju Deja i „dozvoli za ubijanje“

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar