EPA-EFE/Tolga Bozoglu

Nije ga briga šta drugi pričaju

Emilijano Martinez, golman Argentine, objasnio je zbog čega je nagradu za najboljeg čuvara mreže u Kataru stavio na međunožje, čime se direktno rugao francuskim navijačima.

Martinez je u finalu protiv Francuske skinuo zicer Randalu Kolo Muaniju u završnici drugog produžetka, a onda je odbranio i penal Kingsliju Komanu.

PROČITAJTE JOŠ:

Zbog svega toga, ali i prethodnih intervencija tokom turnira, dobio je epitet najboljeg golmana, ali je sve zgrozio svojim ponašanjem na dodeli nagrada.

„Uradio sam to i sa nagradom na Kopi, pa sam rekao da ću i na Svetskom prvenstvu“, počeo je sa objašnjenjem Martinez.

Dodao je i da se kaje zbog neprimerenog poteza.

„Da, nije to trebalo da uradim. To je jedina stvar sa Mundijala na koju nisam ponosan. To je bila glupost, ali uradio sam je i na Kopa Americi godinu ranije, kada sam takođe osvojio Zlatnu rukavicu za najboljeg golmana prvenstva Južne Amerike, a Argentina titulu“.

Dokazao je i svom prijatelju da je ozbiljan u svojim namerama.

„Prijatelj mi je pre ceremonije u Kataru rekao kako ne veruje da ću sada opet da uradim isto što sam tada uradio, ali nikad me nije bilo briga što radim i šta drugi govore. Posle svih kritika zbog toga što sam uradio i kada sam malo razmislio… Žao mi je i to je zaista jedino zbog čega se ne ponosim“.

BONUS VIDEO Kristijano Ronaldo postigao četiri gola i proslavio veliki jubilej

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare