Džonatan Bolingi Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Mnoge je šokirala informacija da se Džonatan Bolingi, napadač Vojvodine, nalazi u lošem stanju, ali sada su konačno stigle dobre vesti.

O njegovom zdravstvenom stanju je govorio trener Ranko Popović.

PROČITAJTE JOŠ

“ Hvala Bogu i hvala divnim ljudima u čijim je rukama bio, što su učinili sve da njegovo stanje ide ka boljem. Probuđen je iz veštačke kome, još uvek se polako budi i nije potpuno svestan, ali je skinut sa aparata i počeo je samostalno da diše. Teško stanje je krenulo na bolje a sa stručne strane kompletnu informaciju daće lekari“, poručio je Popović.

Bolingi je vraćen u Novi Sad 15. septembra posle obaveza sa reprezentacijom, a li je zbog veoma teško stanja smešten na Insistut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici.

Nakon tih dobrih vesti, trener je govorio o meču protiv IMT u sledećem kolu Superlige.“

„Što se tiče utakmice sa IMT-om, i ovaj put hoću da se manje bavimo protivnikom i da se mi pitamo. Naravno, treba da posvetimo pažnju i da pružimo poštovanje našem rivalu, jer su izuzetno mlada i poletna ekipa i nezgodna ukoliko im se dozvoli da imaju reč na terenu. Ako mi budemo na našem nivou, u šta verujemo po svemu onome što radimo poslednjih nedelja, onda sam siguran da će oni imati problema sa nama. Takođe, moram da istaknem da smo se mi na drugačiji način pripremali ove nedelje, jer nismo znali kada i gde ćemo igrati. Trebalo je danas da igramo protiv Voždovca, na kraju kao što se zna došlo je do pomeranja, ali to neće biti alibi, već jednostavno nismo stigli da radimo stvari koje smo hteli. Od utakmice očekujem kao i od svake da izađemo na teren i pokažemo da smo igrači Vojvodine, odnosom prema dresu i igrama na terenu.“

BONUS VIDEO Spektakularan gol Filipa Đuričića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar