EPA-EFE/ASH ALLEN

Sančo bi mogao da se vrati u Dortmund.

Čelnici Borusije iz Dortmunda planiraju da u januaru naredne godine angažuju fudbalera Mančester junajteda Džejdona Sanča, prenose britanski mediji.

Pročitajte još

Sančo želi da napusti Mančester junajted, pošto ne igra više od dva meseca za klub sa „Old traforda“ zbog sukoba sa menadžerom „crvenih đavola“ Erikom ten Hagom. Sančo već više od dva meseca nije trenirao sa saigračima, niti ima dozvolu da pristupi bilo kom članu prvog tima u klupskim prostorijama. Borusija želi da vrati Sanča u Dortmund, pošto je nekadašnji engleski reprezentativac igrao za nemački klub od 2017. do 2021. godine.

Međutim, britanski mediji navode da je najveći problem u realizaciji transfera plata fudbalera Borusije, pošto Sančo u klubu nedeljno zarađuje oko 400.000 evra. Takođe, navodi se da je za Borusiju najrealna opcija dugoročna pozajmica u kojoj bi Mančester junajted plaćao deo zarade Sanča.

Sančo (23) je ove sezone odigrao samo tri meča za klub sa „Old traforda“. Najbolje partije u karijeri, pružao je upravo u dresu Dortmunda.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar