Foto: EPA-EFE/Andrew Yates

Nevolje u Mančesteru

Džejdon Sančo proživljava teške trenutke u Mančester junajtedu u koji je stigao još na leto 2021. godine, ali se nije baš najbolje snašao.

Engleski reprezentativac stigao je u Mančester direktno iz Borusije Dortmund za 85 miliona evra, a svoj raskošni talenat pokazao je tek na momente.

PROČITAJTE JOŠ:

Ni ova sezona nije najbolje otvorena za Sanča, koji je sada odstranjen iz tima zbog sukoba sa trenerom Erikom ten Hagom.

Sančo nije išao na gostovanje Arsenalu 3. septembra, a holandski stručnjak je rekao da je to zbog toga što je slabo trenirao.

Međutim, Sančo se sa tim nije složio, odgovorio je treneru na društvenim mrežama rekavši da je već dugo kao žrtveno jagnje, te da daje sve od sebe na treninzima.

U međuvremenu Sančo je bio povezivan i sa transferom u Saudijsku Arabiju, ali do tog posla ipak nije došlo, bar ne u ovom prelaznom roku.

Neki igrači nisu ubeđenja da je Džejdon bio loš na treninzima, ali i ne opravdavaju javno kritikovanje menadžera.

Ten Hag ne namerava da odstupi od kazne dok se Sančo ne izvini javno, jer trener ne želi da njegov autoritet bude poljuljan.

Ovo nije prvi put da je Sančo izbacivan sa treninga Junajteda, a zajednički jezik sa trenerom nikako ne uspeva da nađe, što se održava i na njegovu igru i na rezultate kluba, s obzirom da je on trebalo da bude jedan od najboljih igača ekipe.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar