Foto: EPA-EFE/ALESSANDODI MARCO

Tek što se završila saga oko transfera a pretnje se malo utišale, Dušan Vlahović će se naći u novoj neprilici, samo će navijače ovog puta zameniti zdravstveni zvaničnici Firence.

Jedan od najboljih igrača tima iz Toskane parafirao je ugovor sa Juventusom 28. januara, na dan kada je napunio 22 godine, iako je šest dana ranije, 22. januara, bio pozitivan na testu na koronavirus.

PROČITAJTE JOŠ...

Kako je prenela tamošnja agencija Adnkronos, nakon nekoliko dana premišljanja, zdravstvene vlasti Firence donele su odluku da stvar dignu na viši nivo i novog fudbalera „stare dame“ tuže zbog kršenja pravila o karantinu.

Sa druge strane, Vlahović je navodno dobio medicinsko izuzeće od strane zdravstvenih vlasti Torina kako bi otišao u ovaj grad i obavio lekarske preglede. On je tom prilikom pozirao sa prisutnim navijačima, dok je mnogima dao i autograme.

Zasad nema najava kakva bi kazna mogla da sačeka nekadašnjeg napadača Partizana, ali je jasno da će u Firenci učiniti sve i na svim mogućim nivoima kako bi početak u crno-belom dresu doskorašnjeg ljubimca navijača bio što teži.

BONUS VIDEO Vuletić: Kako su prodati Dušan Vlahović i Strahinja Pavlović

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare