Dušan Vlahović
Dušan Vlahović; Foto: Screenshot Twitter Juve Canal

Ako se po jutro dan poznaje, biće ovo još jedna izuzetno teška sezona za navijače Juventusa.

„Stara dama“ je doživela ozbiljan šamar u poslednjoj pripremnoj utakmici pred početak Serije A jer je Atletiko Madrid doslovno demolirao sa 4:0.

PROČITAJTE JOŠ

Očekivano u centru pažnje bio je Alvaro Morata, koji je sa tri pogotka servirao osvetu Juventusu koji je odlučio da ne zadrži Španca u Torinu.

Dušan Vlahović nije uspeo da postigne pogodak, a najskuplji fudbaler Serije A je istovremeno bio vidno nervozan zbog slabog izdanja izabranika Masimilijana Alegrija.

U jednom trenutku je kamera snimila kako je opsovao na italijanskom „Porca putt*ana“, što bi značilo otprilike „je**** pakao“.

Vlahović se uklopio u slabo izdanje „stare dame“ i nije uspevao da napravi promenu. Morata je postigao tri pogotka za Atletiko, dok je četvrti delo Mateusa Kunja. Moglo je da bude i 5:0, ali je Žoao Feliks promašio jedanaesterac za Juventus.

Jeste Juventus igrao u kombinovanom sastavu sa sedam izmena, ali su od prvog minuta tu bili Vlahović, Di Marija, Zakarija, Lokateli, Aleks Sandro, Bonuči, Danilo i Ščesni – igrači koji će i tokom većeg dela sezone biti starteri, što je dodatna glavobolja za Alegrija.

BONUS VIDEO Top 10 najskupljih reprezentacija na Mundijalu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare