Dušan Vlahović Foto: EPA-EFE/PAOLO MAGNI

Srpski golgeter najavio uspešnu sezonu i imao zanimljivu poruku za Novaka

Fudbalski reprezentativac Srbije Dušan Vlahović izjavio je da mu je cilj da u predstojećoj sezoni Serije A postigne 30 golova i osvoji titulu sa Juventusom, a pomenuo je i srpskog tenisera Novaka Đokovića.

PROČITAJTE JOŠ:

Vlahović nije igrao na prijateljskom duelu između Juventusa i Barselone (2:2) u Dalasu, ali će u narednoj sezoni biti prvi napadač ekipe i od njega će se očekivati da postigne najviše golova.

„Juventus i ja imamo isti mentalitet – nikad ne odustajemo, verujemo i kada izgleda da je sve izgubljeno. To je moja, ali i filozofija kluba. Svi znamo šta ovaj klub predstavlja u Italiji, čast je i zadovoljstvo braniti ove boje. Želim da uđem u istoriju Juventusa. Timski golovi su važniji od ličnih, najvažnije je da Juventus pobeđuje. Želim Skudeto i 30 golova, ali najvažnije su pobede. Sve prolazi, samo uspeh ostaje“, izjavio je Vlahović u intervjuu za „Gazeta delo sport“, koji je glavna priča na današnjoj naslovnoj strani italijanskog lista.

Francuski vezista Pol Pogba vratio se u redove „stare dame“ i odmah je uspostavio dobru konekciju sa Vlahovićem. Francuz je Srbinu dao nadimak Dudu, a na terenu se očekuje da učestvuju u mnogo golova, koji će doneti trofeje.

„Pol voli da daje nadimke i, ako se to njemu sviđa, meni ne smeta. Znao sam ga samo sa TV, imao je ogroman uticaj na tim, on je svetski šampion i već je mnogo toga osvojio sa Juventusom, uz Ligu Evrope sa Mančester junajtedom. Lepo je što je opet sa nama“.

Pomenuo je srpski golgeter i Anhela di Mariju, koji je iz redova Pari Sen Žermena pojačao Juventus ovog leta.

„Kada sam čuo da dolazi, odmah sam pomislio koliko golova i asistencija možemo zajedno postići jer želim i da ja asistiram njemu. Anhel dugo igra na visokom nivou, jedan je od najboljih krilnih igrača u poslednjih 20 godina i bio je odličan gde god je igrao. Donedavno sam gledao ove šampione na televiziji, a kad sam bio dete sanjao sam da igram sa njima. Treba da se upoznam sa Di Marijom da se bolje razumemom ali sam siguran da to neće biti teško. Igrao je sa sjajnim napadačima, ja njega moram da pitam kako da se krećem kako bi me pronašao“.

PROČITAJTE JOŠ:

Vlahović je iskoristio priliku i pozvao najboljeg srpskog tenisera Novaka Ðokovića na partiju tenisa u Torinu.

„Ne smatram da sam kao on. Ðoković je referentna tačka za sve nas. Ne znam ga lično, ali mi je čestitao kada sam stigao u Juventus. On je uzor, ima ludačku mentalnu snagu. Ja sam takođe nekad igrao tenis, bilo bi lepo da nas poseti u Torinu da razmenimo nekoliko udaraca“, rekao je Vlahović.

Bivši napadač Partizana najplaćeniji je fudbaler italijanske Serije A i Juventusa sa godišnjom bruto zaradom od 12.960.000 evra.

BONUS VIDEO Bufon trenira u Beogradu sa srpskim i hrvatskim asovima

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar