Dušan Vlahović; Foto: EPA-EFE/Alessandro Di Marco

"Stara dama" je po staroj navici odradila strašan prelazni rok. Kako drugačije nazvati kada jedan od najboljih vezista sveta dođe besplatno u klub.

Upravo bi Pol Pogba trebalo da postane nova zlatna koka i motor kluba, ali nije sve krenulo kako su se nadali.

PROČITAJTE JOŠ

Pogba je povredio meniskus i neće putovati sa ostatkom tima u Dalas, a ići će kod ortopeda specijaliste kako bi se videlo o čemu se radi.

Dušan Vlahović, najplaćeniji fudbaler Serije A sa nešto više od 13 miliona evra po sezoni, odmah je „kliknuo“ sa francuskim napadačem. Baš kao što je to slučaj u tenisu između dublaša, kao što je to slučaj u mnogim drugim parnterstvima za koje se od prvog dana pretpostavlja da će biti veliko.

Napadač Srbije je tako dobio već i nadimak „Dudu“, kako ga je brže bolje prekrstio francuski vezista.

Bivši centarfor Partizana osvrnuo se i na dva velika pojačanja „stare dame“ Anhela di Mariju i Pogbu, koji su u Torino stigli kao slobodni igrači.

„Svi znamo da je Di Marija veliki igrač, šampion sa sjajnom karijerom. Uzbuđen sam što ću igrati s njim i probaćemo da budemo bolji nego prethodne sezone. Dolaskom Pogbe i Di Marije promene će doći. Srećan sam što ću deliti svlačionicu sa njima. Želimo da se pripremimo što bolje i rešeni smo da u narednoj sezoni budemo mnogo bolji nego u prethodnoj“, rekao je Vlahović.

Francuz je objasnio i koga je sve „prekrstio“.

„Lokateli je od sada Superklas, Mekeni je ‘Rodman, a Dušan mora da bude Dudu, jer je to lakše nego Duci“, poručio je Pogba.

Očekuje se da Pogba propusti dva meseca zbog povrede meniskusa, ali to su samo početne prognoze. Vlahović tako neće imati podršku Pogbe za mečeve sa Barselonom i Real Madridom.

„Bio sam u Americi sa Fjorentinom 2019. godine i to je bilo sjajno iskustvo, srećni smo što idemo tamo. Jedva čekamo da igramo protiv velikih timova. Igranje protiv velikih timova je sjajna stvar, ali mi smo fokusirani na našu pripremu. Možemo mnogo da dobijemo iz ovih utakmica“, izjavio je Vlahović.

Pogba je tokom perioda u Mančester junajtedu bio odličan prijatelj sa Nemanjom Matićem, pa nema nikakve dileme da je „pokupio“ i nekoliko reči srpskog.

Pogba je progovorio srpski jezik zbog Matića, kom je poručio: „Doktore“.

Ranije je Francuz izigravao taksistu Matiću u trening centru Junajteda, a jednom se šalio i na račun stila oblačenja srpskog igrača.

U prvom mandatu sa Juventusom je osvojio četiri titule šampiona Serije A, odigrao je 178 utakmica i postigao 34 gola, a onda za 105 miliona evra otišao u Mančester junajted.

BONUS VIDEO Gol Dušana Vlahovića protiv Katara

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar