Dušan Vlahović
Dušan Vlahović; Foto: Screenshot Instagram carolinastramare_

Dušan Vlahović i dalje je centralna tema italijanskih medija, tabloidi sa "Čizme" uporni su u želji da dođu i do svih detalja privatnog života.

Vlahović ne dozvoljava pojavljivanja u javnosti van fudbalskog terena i konteksta klupskih obaveza, ali italijanski mediji ponovo se trude da pišu o njegovom privatnom životu.

PROČITAJTE JOŠ

ako sada prenose da je Vlahović u vezi sa Karolinom Stramare, lepoticom koja je 2019. godine bila izabrana za Mis Italije, a sada prati fudbal kao novinarka.

Kada je Vlahović potpisao za Juventus, pojavila se informacija u italijanskom tabloidu da je raskinuo sa Marijasole Polio, poznatom tiktokerkom u toj zemlji.

Međutim, sada „Novela 2000“ tvrdi da je napadač Srbije i Stare dame uplovio u vezu sa Karolinom Stramare, 23-godišnjom novinarkom.

Ona je bila Mis Italije, zovu je i „italijanskom Megan Foks“, a od nedavno je glavno TV lice Serije B.

Ističe se i da je Karolina veliki fan Juventusa, mnogi je već zovu i novom Diletom Leotom.

Ona je poznata i po tome što voli da objavljuje provokativne fotografije, a često se na njima nalazi samo u donjem vešu. Jedan od najčešćih komentara bio je „Nemam reči, samo emocije“, a bilo je tu i drugih poruka poput: „Ostavila si me bez teksta“, „Obožavam te“, „Bombo“.

BONUS VIDEO Gol Dušana Vlahovića protiv Katara

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram