Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Srbija dočekuje Mađarsku u četvrtak.

Selektor fudbalera Srbije, Dragan Stojković Piksi, iskoristio je priliku da čestita košarkašima Srbije, kao i šampionku sveta u skoku u dalj Ivani Vuleti i odbojkašicama na sjajnim rezultatima.

Pročitajte još

Podsećamo, naši košarkaši izborili su polufinale Mundobasketa, dok su odbojkašice vicešampionke Evrope. Piksi nije mogao a da ne pomene i sjajnog Novaka Đokovića koji je u polufinalu US Opena.

„Naravno da se svi radujemo uspesima svih naših sportista širom sveta, tako da želim da čestitam Pešiću jer je ogroman rezultat biti u polufinalu Svetskog prvenstva. Čestitam na tome. Čestitam i našim odbojkašicama koje su pokazale visok stepen kvaliteta, to srebro je za mene zlato, učinile su nas ponosnima. Naravno na red dolazi i fudbal, da nastavimo njihov niz i očekujem da budemo i mi na tom nivou. A i Novak sa druge strane, on je naš nacionalni heroj, navijamo i gledamo, nekada se nerviramo, ali uglavnom imamo razloga da se radujemo i verujem da će do kraja uraditi ono što mi želimo. I našu kraljicu Vuletu, kapa dole, svaka čast“, rekao je selektor uoči utakmice sa Mađarskom.

Srbija dočekuje Mađarsku u četvrtak od 20.45 u utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. „Orlovi“ su zajedno sa Mađarima na čelu tabele grupe sa po sedam bodova nakon tri kola. Crna Gora ima četiri, Bugarska dva uz utakmicu manje u odnosu na ostale, a Litvanija je na učinku od jednog boda.

Prvoplasirane dve reprezentacije obezbediće plasman na Evropsko prvenstvo.

BONUS VIDEO Leo Mesi – fudbaler koji svakim danom nastavlja da ispisuje istoriju fudbala

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar