Foto: EPA-EFE/CLAUDIO PERI

Pari Sen Žermen nije odustao od planova da angažuje prvu zvezdu Juventusa i reprezentacije Portugala, Kristijana Ronalda.

Klub sa „Parka prinčeva“ je odavno zainteresovan za nekadašnju zvezdu Mančester junajteda i Reala i spreman je da reaguje ukoliko Juventus reši da proda Ronalda narednog leta.

PROČITAJTE JOŠ:

Činjenica je da 35-godišnji Ronaldo ima godišnju platu od 31 milion evra i zarađuje pet puta više od kolege iz napada, Argentinca Paula Dibale.

PROČITAJTE JOŠ: Luka Jović se nagodio, plaća 3,5 miliona u humanitarne svrhe

Namera Juventusa je da rastereti platni budžet, a to je prilika za Francuze da konačno realizuju transfer snova, bez obzira na Rolandove godine.

Sportski direktor Leonardo nije odbacio mogućnost da Parižani već na leto pokušaju da realizuju dugogodišnji projekat.

„Danas u fudbalu ne znate šta sve može da se dogodi. Možda se sutra ujutro Kristijano Ronaldo probudi i kaže, želi da idem u drugi klub. Ko može da ga kupi? To je zatvoren krug. PSŽ je u tom krugu. Obično se radi o prilikama, situacijama. Moramo da se pripremimo za prelazni rok i to i činimo. Imamo naše prioritete, našu listu, ali uvek nešto neočekivano može da se dogodi“, zagonetan je Leonardo.

On je rekao da nije zabrinut za klub u finansijskom smislu.

„Prošle godine gubitak je bio između 15 i 20 odsto, ove će biti još veći, ali iskreno, PSŽ ima kapacitet da prebrodi ovu krizu. Drugi klubovi će verovatno imati više problema, ali naše ambicije su uvek velike“, zaključio je Leonardo.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar