Foto: SPP Sport Press Photo. / Alamy / Alamy / Profimedia

Fudbaleri Dinama iz Zagreba savladali su Salcburg sa 2:0 u meču 3. kola Lige šampiona, dok je Inter minimalnim rezultatom (1:0) bio bolji od Jang Bojsa.

Dinamo je do prednosti stigao preko Sandra Kulenovića u 49. minutu, a ključni trenutak dogodio se u 66. minutu, kada je Aleksander Šlager igrao rukom van kaznenog prostora i tako sprečio šansu Dinama.

PROČITAJTE JOŠ...

Golman domaćeg sastava je dobio crveni karton, a „modri“ meč bez previše problema priveli kraju.

I ne samo to – preko Bruna Petkovića su uspeli da u 84. minutu povećaju prednost, pa su na kraju zabeležili pobedu od 2:0.

Dinamo je tako stigao do 22. pozicije na tabeli i ima četiri boda, dok je Salcburg poražen sva tri pupta i uz gol-razliku 0:9 zauzima 34. mesto, jedno ispod Crvene zvezde, koja je postigla dva gola, zbog čega se nalazi ispred tima iz Austrije.

U duelu dva tima koji se nalaze na listi rivala Crvene zvezde, Jang Bojs je napadao, ali je Inter odneo pobedu.

Heroj tima iz Milana bio je Markus Tiram, koji je pogodio mrežu rivala u sudijskoj nadoknadi drugog poluvremena, mada je moglo da bude i ubedljivije, ali je Marko Arnautović početkom drugog poluvremena promašio penal.

U ostalim mečevima, Mančester siti je sa 5:0 bio bolji od Sparte iz Praga, Liverpul je sa 1:0 savladao Lajpcig, Fejenord slavio u Lisabonu protiv Benfike 3:1, dok je Lil posle preokreta dobio Atletiko iz Madrida, 3:1.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar