Dileta Leota i Loris Karijus
Foto: Screenshot Youtube Corriere della Sera

Dileta Leota i Loris Karijus su odlučili da stanu na ludi kamen. U njihovom slučaju baš ludi jer su rekli sudbonosno da na kamenju vulkana na ostrvu Vulkano (ovaj vulkan je i dalje aktivan). Bilo je to jedno od najglamuzornijih venčanja.

Scene su kao i pravih holivudskih romansi kada se okupi oko 160 gostiju u najluksuznijem mogućem mestu.

PROČITAJTE JOŠ

Izbor je pao na Vulkano i Dileta, koja važi za najprovokativniju fudbalsku voditelju, išetala je u venčanici koja je mnoge podsetila na stil Grejs Keli. Ona je nosila i korset koji je dodatno naglašavao njenu figuru i tako učinio da u svakom trenutku ljudi gledaju u nju.

Sa druge strane se izabranik Karijus koji će ostati upamćen po užasnim reakcijama u finalu Lige šampiona na meču Real Madrida i njegovog Liverpula (3:1) odlučio je da obuče beli smoking i da izgleda poput Džejmsa Bonda.

Bilo je mnogo poznatih ličnosti poput Elizabeta Kanalis, ćerka bivšeg premijera Silvija Berluskonija Eleonora i pevačica Elodi bile su samo neke od njih.

Mnogi govore da je ovo lokacija iz snova i da dugo nisu videli elegantnije venčanje. Kako je izgledalo pogledajte na snimcima i slikama pred vama.

BONUS VIDEO Strahinja Pavlović posle Slovenije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar