Romeo i Dejvid Bekam
Romeo i Dejvid Bekam; Foto: Screenshot Instagram Romeo

Romeo Bekam, sin legendarnog Dejvida, odlučio je da krene putem svog oca, pa od septembra profesionalno igra fudbal za Fort Loderdejl, koji se takmiči u trećoj ligi Sjedinjenih Američkih Država. Njega su u početku ismevali navijači širom planete, ali mnogi će prestati sa tim kada vide koliko zarađuje.

PROČITAJTE JOŠ

Ovaj 19-godišnjak je debitovao na veznoj poziciji, baš na onoj na kojoj je igrao i slavni otac u dresu Mančester junajteda, Real Madrida, PSŽ i Milana. Zaigrao je Romeo za rezervni tim Intera iz Majamija, kluba čiji je vlasnik njegov otac.

Prvi izveštaji sa susreta su najpre bili pozitivni, pa su američki mediji pisali da je odigrao dobar susret. Ipak, sve se promenilo kada je „Sky sports“ objavio video debija.

Obično se pravi kompilacija najboljih poteza, pa je tada to bio slučaj. Ipak, usledila je lavina provokacija i ruganja sinu legendarnog fudbalera.

To i ne čudi jer je u 28 sekundi bilo prikazano samo dva prosečna centaršuta ovog fudbalera, te njegov izlazak iz igre.

Komentatori su se pridružili ismevanju igrača koji je obično ulazio kao rezervista i igrao po 20 minuta na šest susret koje je odigrao u klubu.

Ipak, mnogi su prestali sa ruganjem kada su shvatili da je od septembra Romeo zaradio od plate i ugovora već 4,5 miliona dolara. Potpisao je ugovor sa Pumom koji mu garantuje 1,4 miliona dolara, pa nastavlja da zarađuje novac.

BONUS VIDEO Tom Kruz i Bekam se pozdravljaju

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar