Foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Nisu isprva primetili da nešto nedostaje, a onda je došao sin.

Dejvid i Viktorija Bekam opljačkani su u svojoj luksuznoj vili u zapadnom Londonu, a da sve bude utoliko čudnije oni su bili kod kuće u trenutku akcije lopova.

PROČITAJTE JOŠ

Veruje se da se provala desila kasno uveče 28. februara dok su Bekamovi provodili vreme sa 10-godišnjom ćerkom Harper.

Ipak, nisu čuli, ni videli ništa, a sve je otkriveno tek kada se kući vratio Kruz Bekam (17). On je po povratnu iz noćnog provoda video razbijen prozor, utvrdio je da nedostaje nekoliko stvari iz spavaće sobe, a pretpostavlja se da je vrednost predmeta oko nekoliko hiljada funti.

Londonska policija je utvrdila da su dobili poziv 1. marta oko ponoći i da je reagovala na dojavu o provali u kuću na podrčju W11 u Kensingtonu.

Bekam je po dolasku sina prijavio slučaj policiji, a onda je sa sinom Kruzom pregledao čitavo imanje, dok je Viktorija ostala sa Harper u kući.

Lopovi su opljačkali samo jednu sobu, izneli su odeću čuvenih dizajnera, nekoliko komada nakita i neke eletričkne aparate, pa je porodica bila potresena, ali ne i povređena.

Ova vila Bekamovih ima četiri sprata, jednu terasu je neophodno hitno obnoviti, ali moraju da dobiju posebnu dozvolu da to urade.

Najviše vremena Bekamovi provode upravo u ovom domu, a nešto ređe odlaze u Kotsvolds i Majami.

BONUS VIDEO Tom Kruz i Bekam se pozdravljaju

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar