Dejan Stanković
Dejan Stanković; Foto: Screenshot Youtube Crvena zvezda

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković bio je rezigniran pitanjem novinara na konferenciji posle meča sa Vojvodinom i napustio je konferenciju.

Zvezda je u meču 16. kola pobedila Vojvodinu sa 2:1, golovima Milana Pavkova i Aleksandra Dragovića iz drugog poluvremena.

PROČITAJTE JOŠ:

Beograđani su imali imperativ pobede, pošto su u prvom sezonskom meču sa Vojvodinom odigrali nerešeno, a Partizan im je, zahvaljujući tom remiju crveno-belih (između ostalog), odmakao na tabeli.

Crno-beli su pred meč sa Proleterom na svom stadionu imali pet bodova više od srpskog šampiona, a Zvezda se sa Vojvodinom poprilično namučila.

„Da li je Vojvodina danas morala da izgubi jer bi u tom slučaju bila velika bodovna razlika između Crvene zvezde i Partizana“, glasilo je pitanje novinara upućeno Stankoviću.

Portparol beogradskog kluba je intervenisao tvrdeći da je pitanje novinara tendenciozno, a novinar mu je uzvratio rekavši da nije pitao njega, nego Stankovića.

Nakon toga su se šef stručnog štaba Zvezde i portparol pokupili i otišli sa konferencije. Podsećamo, neposredno posle meča, Stanković je za opisao kako je motivisao igrače da preokrenu posle poluvremena i pobede Vojvodinu.

BONUS VIDEO: Skandiranje navijača Zvezde treneru kome su razbili glavu: Federiko Panončini

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare