Svetozar Mijailović i Vesna Stević Gajić
Foto: FK Crvena zvezda

FK Crvena zvezda je donirala četiri klima uređaja Opštoj bolnici u Kruševcu na predlog navijača kluba.

Svetozar Mijailović, predsednik FK Crvena zvezda, dočekao je direktorku Opšte bolnice Vesnu Stević Gajić i uručio joj je klima uređaje.

PROČITAJTE JOŠ

„Ovo je još jedna u nizu humanitarnih akcija koje preduzimamo. Na inicijativu našeg kluba navijača odabrana je Opšta bolnica u Kruševcu. Zvezda je na ovaj način pokazala ne samo društvenu-odgovornost, nego imajući u vidu popularnost našeg kluba i brojnost navijača koje imamo, te akcija koje sprovodimo, podsticaj za druge da na sličan način postupe i doprinesu onima kojima je pomoć potrebna. Nadam se da ćemo i dalje putem klubova navijača omogućavati da se ovakve i slične akcije organizuju, kako bi doprineli opštem stanju humanosti“, poručio je Mijailović.

Zahvalila se i direktorka Opšte bolnice.

„U ovim tropskim vrelim danima već postojeći rashladni sistem u Opštoj bolnici u Kruševcu ne može da dostigne odgovarajuću temperaturu, tako da nam je ova donacija od velikog značaja. Hvala upravi FK Crvena zvezda na lepoj i humanitarnoj donaciji, a svakako će dobrobit od ovog imati ne samo radnici u bolnici, već i naši pacijenti. Od početka godine smo ugradili preko 30 klima putem donacija, i to je dokaz da u Srbiji ima mnogo ljudi dobre volje“, rekla je Stević Gajić.

BONUS VIDEO Olajinka trenira pred meč Crvena zvezda – Novi Pazar

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare