Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde stigli su do 22. pobede u sezoni Linglong Superlige. U meču bez publike slavili su protiv ekipe Napretka rezultatom 3:0 (1:0).

Bilo je neobično igrati u takvim okolnostima na stadionu „Rajko Mitić“, ali izabranici trenera Dejana Stankovića odigrali su maksimalno profesionalno i bez većih problema stigli do bodova protiv anemičnih Kruševljana.

Portugalac Antonio Tomane je u 22. minutu postigao vodeći gol, posle je domaćinu bilo daleko lakše da stigne do pobede.

„Prikazali smo još jednu dobru partiju ovog proleća, a pobeda je mogla biti i ubedljivija da smo iskoristili brojne prilike. Drago mi je zbog gola jer je došao kao plod uigrane akcije iz prekida, ali me više od ličnog učinka raduje što ekipa iz meča u meč deluje sve bolje i uigranije. Dominiramo na terenu, šteta je što publika nije mogla da uživa u ovom meču na stadionu ali razumemo i situaciju“, izjavio je Tomane.

PROČITAJTE JOŠ:

On je prilikom postiganja gola dobio udarac u glavu posle duela sa Andrejom Ilićem. Raskrvario je usnu.

„Ništa strašno, sve je to fudbal. Nije postojala nikakva namera protivničkog igrača da me povredi. Čim su lekari zaustavili krvarenje vratio sam se na teren i uživao u igri do kraja“, dodao je Tomane.

Ove sezone postigao je šest golova, od toga pet u Superligi. Jedan je postigao u Kupu Srbije protiv Trepče.

„Napadači se hrane golovima, oni nam jačaju samopouzdanje. Meni je lični učinak uvek na drugom mestu, najvažnije je da ekipa pobeđuje i da idemo korak po korak ka odbrani titule. Zadovoljni smo“, zaključio je fudbaler Crvene zvezde.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram