Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Žreb za nokaut fazu Lige šampiona i Lige Evrope održaće se u ponedeljak, od 12 i 13 časova po našem vremenu.

U podne, u Nionu će se izvlačiti parovi osmine fnala Lige šampiona, nosioci su Bajern, Real, Mančester siti, Liverpul, Čelsi, Borusija, Juventus i PSŽ, u „donjem domu“ žreba su Atletiko, Borusija, Porto, Atalanta, Sevilja, Lacio, Barselona i Lajpcig.

PROČITAJTE JOŠ

Podsećanja radi, ne mogu se sastati timovi koji su već bili u istoj grupi, i nema spajanja ekipa iz iste zemlje u ovoj fazi turnira.

Mečevi će se igrati 16, 17, 23. i 24. februara, revanši su zakazani za 9, 10, 16. i 17. mart. Nakon toga, žreb za četvrtfinale održaće se 19. marta.

Onda sledi ono što u ovom trenutku ipak daleko više zanima mnoge ljubitelje fudbala u Srbiji, pre svega navijače Crvene zvezde.

U 13 časova, počeće žreb na kom će Zvezda dobiti rivala iz grupe nosioca, a to ne može biti Hofenhajm.

Ostale opcije su Milan, Arsenal, Ajaks, Briž, Dinamo Zagreb, Lester, Leverkuzen, Mančester junajted, Napoli, PSV, Rendžers, Roma, Šahtjor i Viljareal.

Među nepovlašćenima su Antverpen, Benfika, Braga, Dinamo, Granada, Krasnodar, Lil, Makabi, Molde, Olimpijakos, Sosijedad, Salcburg, Slavija Prag, Volfsberg i Jang Bojs.

Prvi mečevi će se igrati 18. februara, revanš sledi 25. februara, termini su 18.55 i 21.00.

Žreb za osminu finala je 26. februara, a navijači imaju opciju i da se poigraju – možete i sami održati svoj test žreb preko ovog linka.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar