Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT

Đanluiđi Bufon, čuveni golman Juventusa, koji sanja trofej Lige šampiona sa "starom damom", oglasio se posle eliminacije od Liona.

PROČITAJTE JOŠ

Jedan od najboljih golmana sveta svih vremena bio je razočaran posle pirove pobede nad Lionom od 2:1. Juventusu je bio potreban trijumf od dva gola razlike, zbog primljenog pogotka kod kuće.

„Stara dama“ dovela je Kristijana Ronalda pre dve sezone u nameri da ode korak dalje u odnosu na 2017. godinu, kada su u finalu poraženi od Real Madrida (4:1).

Ipak, nisu ni blizu, ispali su već u osmini finala.

Pročitajte još: Zvezda kreće ka Ligi šampiona od prvog kola kvalifikacija

„Spremili smo se za ovaj okršaj, da ne pružimo Lion prednosti koje bi dovele do golova. Posle samo 12 minuta, to je palo u vodu i ništa kasnije nije pomoglo. Trudili smo se da ostanemo smireni, organizovani, da stvaramo šanse i da ne divljamo. Kad smo došli do 2:1 počeli smo da verujemo. Ipak, vratili smo se od 0:1, ali tri gola dati nije lako. Razočarani smo, nismo došli tamo gde smo hteli. Kao i svaki put, uđemo u takmičenje i sanjamo da ćemo otići do kraja, a svaka godina deluke kao ona prava“, rekao je Bufon.

Miriše na golove u Minhenu

Nema dileme da Bajern ide u četvrtfinale Lige šampiona – u prvom meču osmine finala pobedio je Čelsi u Londonu sa 3:0 i večeras (21.00) samo treba da završi posao. Kec je 1,38, dvojka 7,75, a GG3+ 1,92. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern – Čelsi.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare