Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Mladi fudbaler Mačve Branislav Knežević možda uskoro pronađe novi angažman u Austriji, javlja Sport klub.

Osamnaestogodišnjak je na meti Salcburga, koji je prethodnih godina veoma dobro umeo da proceni i prepozna talente, a onda ih još bolje preproda.

PROČITAJTE JOŠ:

SK se poziva na svoje inostrane izvore, ali navodi da zavisi i od ostalih klubova koji se interesuju za istog igrača. Nije izvesno koliko će ko nuditi, a od toga u krajnoj liniji sve zavisi.

„Postoji niz zainteresovanih sredina, videćemo…Hoćemo da bude zadovoljan i Knežević, ne žurimo, sve u svoje vreme. Pitanje je da li će to biti ove zime ili ćemo da sačekamo leto. Umnogome, naravno, zavisi od visine ponude“, rekao je Dragan Antonić, vd predsednika Mačve za Sport klub.

U igri su i neki klubovi iz Grčke, Švajcarske, tu je Udineze, a i Crvena zvezda je u priči.

„Niko mi ništa ne govori, ni ljudi iz Mačve, ni menadžer. Ćutim i radim, treniram, ne zapitkujem. Četvrtog januara počele su pripreme seniorskog pogona pod vođstvom trenera Slaviše Jelića i Alfreda Jermaniša, vreme nisam gubio ni dok je zvanično trajala pauza, vežbao sam sa omladincima koje predvodi šef Dragoslav Kostić. Moj odmor je trajao samo sedam dana zato što sam ja tako hteo, u fudbalu uvek želim više, bolje, jače. Znam da mogu“, rekao je Knežević za SK.

On je pod ugovorom sa šabačkim klubom do 2022. godine.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)