Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

U nedelju ujutru je u srpskim fudbalskim krugovima odjeknula vest da bi Fali Ramadani mogao da preuzme brigu o superligašu Mačvi. Nije se dugo čekalo da se saopštenjem oglasi klub iz Šapca.

Odlučili su crveno-crni da saopštenjem otkriju ne samo kakva je situacija u klubu, već i kakvi će biti budući planovi.

PROČITAJTE JOŠ

„Fudbalski klub Mačva imao je mnogo problema u ovoj godini, iz kluba se povukao predsednik Ivica Kralj, a kolo pre kraja jesenjeg dela prvenstva klub je napustio i šef stručnog štaba Dragan Aničić. Klubom rukovodi dosadašnja uprava koja će nastaviti sa daljom konsolidacijom, kako bismo što spremniji dočekali prolećni deo sezone u kojoj je cilj opstanak u najvišem rangu takmičenja“, stajalo je na početku saopštenja.

Šapčani su odlučili i da stanu na put glasinama koje kolaju srpskim fudbalom:

„Ovim putem demantujemo natpise u pojedinim medijima da se vode pregovori o preuzimanju kluba sa gospodinom Falijem Ramadanijem, koji ima saradnju sa najvećim klubovima u našoj zemlji i Evropi. Svakako bi bio interes da i naš klub ima takvu saradnju, ali takvi razgovori uopšte nisu vođeni. Klub ima dovoljno svojih problema, i ovakve neistine samo dodatno destabilizuju već tešku situaciju. Aktuelna uprava je kreator najvećih uspeha u stogodišnjoj istoriji kluba i kao takva ima apsolutno poverenje da nastavi uspešno da vodi klub“, navodi se u saopštenju.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Komentari

Svi komentari (0)