Milorad Dodik Foto:BETAPHOTO/HINA/FENA/Amer Kajmovic

Borac iz Banjaluke se bori za titulu prvaka Bosne i Hercegovine, a Milorad Dodik, prvi čovek Republike Srpske, najavio je da će sigurno biti prvaci i igrati Ligu šampiona naredne sezone.

PROČITAJTE JOŠ

On je tokom sednice Skupštine Republike Srpske govorio o uspesima klubova sa te teritorije i koliko je on sa svojim saradnicima doprineo tim uspesima.

„Ja govorim ovde – Borac će biti iduće godine šampion i ići u Ligu šampiona, Ili će barem razigravati za Ligu šampiona. To je veoma naporno raditi, nije jednostavno raditi. Osigurati klubovima da budu vrhunski, a ja tamo gde jesam to su vrhunski klubovi“ poručio je član predsedništva BiH, u raspravi sa jednim od poslanika koji ga je optužio da je vlasnik Borca.

Borac se i ove sezone bori za titulu prvaka BiH i trenutno su prvi na tabeli. Banjalučani imaju 57 bodova koliko i drugoplasirano Sarajevo, a iza su još Velež sa 53, Široki Breg sa 51 i Zrinjski sa 50.

Klub iz Banjaluke u utorak igra meč 30. kola kada će na svom terenu u velikom derbiju ugostiti ekipu Zrinjskog. Utakmica između Borca i Zrinjskog igra se od 20 sati.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare