Bojan Đorđić
Foto: Screenshot Youtube Christoffer1

"Plače mi se, živimo u trulom i odvratnom svetu."

Teroristički napad u Briselu se desio u ponedeljak uveče uoči početka meča između Belgije i Švedske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

PROČITAJTE JOŠ

Dva gostujuća navijača su ubijena, a tuniski državljanin koji je počinio zločin je ubijen u policijskoj akciji.

Utakmica je prekinuta kada su igrači saznali šta se tačno dogodili, navijači su bili u suzama do ponoći, kada im je konačno dozvoljeno da napuste stadion „King Bouduen“.

Bojan Đorđić je rođen u Beogradu, a bio je mladi švedski reprezentativac, sada je kao reporter bio vidno uzdrman, pa na momente i besan zbog onog što se desilo.

„Teško mi je da dođem do reči, a mi sad treba da pričamo o utakmici… Ja volim fudbal, to je moj život, znači mi sve i više od toga. Ali, dvojica naših sunarodnika su hladnokrvno ubijena na ulicama Brisela i mi treba da igramo još 45 minuta“, rekao je Đorđić.

Zatim je otvorio dušu.

„To je tama, to nije samo naše društvo… Sve je izgubljeno. Plače mi se, plačem zbog ljudskih vrednosti koje moraju da budu prioritet ponovo. Živimo u trulom, odvratnom svetu sa ljudima koji ne zaslužuju da žive na ovoj planeti. Izražavam saučešće porodicama žrtava“, poručio je Đorđić.

BONUS VIDEO Glupost Morate i poništeni gol za vođstvo Španaca

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar