FOTO TANJUG/ FOTO HINA/ EDVARD ŠUŠAK/ bg

U revanšu će sve da pršti, Hrvati nemaju prava na kiks

Trener Dinama iz Zagreba Igor Bišćan svestan je da njegova ekipa mora da rizikuje u revanšu protiv AEK-a, pošto je na svom terenu poražena sa 2:1 u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Dinamo je bio bolji rival u prvom delu utakmice, ali je u nastavku poklekao i dozvolio preokret.

PROČITAJTE JOŠ:

„Razočarani smo. Bili smo dobri nekih sat vremena do prvog gola AEK-a, nakon toga smo imali par šansi, ali kada smo počeli da menjamo video se pad. Igrali smo hrabro, kombinovali smo, imali smo šansu na kraju prvog dela i ko zna kako bi završilo da smo dali za 2:0, ali fudbal se igra 90 minuta. Iskusni igrači AEK-a su dočekali svoj trenutak i mogli smo čak da primimo i više golova“, rekao je trener Bišćan.

Posebno je pohvalio golmana Dominika Livakovića, koji je spasao ekipu još težeg poraza.

„Livi je fenomenalno branio. To je kvalitet, puno znači, ali moraš imati balans u ekipi, moraš imati kvalitet i širinu da bi držao nivo igre protiv ekipe kao što je AEK“.

Dinamu se u Atini sprema paklen doček, s obzirom da su hrvatski navijači izazvali veliki sukob prošle nedelje, kada je navijač grškog tima izgubio život nakon što je izboden.

„Jasno je da će tamo biti vatreno, vruće i jako teško. To je stadion koji je baš navijački i domaćinski, ali šta je tu je, idemo da se borimo, biće rat i neprijateljsko okruženje, ali idemo da se borimo. To može da se iskoristi kao motivacija. Ako ništa, videli smo da smo tu negde i da možemo da se borimo s njima. Nije nam trebao drugi gol, drugačije je kada ideš u egalu. Oni neće morati riskirati, a mi da. Dugo nisu izgubili kod kuće i to sve govori koliko im stadion znači, ali idemo da probamo da pobedimo“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar