Foto: Starsport

Zvezda je počela dominantnije i moćnije, Partizan je posle totalno preokrenuo stvari na terenu.

Trener fudbalera Partizana Gordan Petrić sumira da je 168. večiti derbi sa Crvenom zvezdom bio veoma dobar.

PROČITAJTE JOŠ:

Petrić je zadovoljan kako je njegov tim odigrao u remiju 1:1.

Osman Bukari je doveo Zvezdu u vođstvo u 27. minutu, a Bibars Natho je izjednačio i postavio konačan rezultat penalom u 57. minutu.

„Ja sam rekao momcima da pruže 100 posto i danas su pružili više. Žargonski i uličarski rečeno, mi smo se ‘iscepali’ i jedni i drugi i nadam se da su ljudi uživali u igri, šansama. Da li smo pružili neku lepršavu igru, to je već za analizu, zavisi ko kako gleda. Ali ako me pitate da li sam zadovoljan, da kažem da nisam, nisam zadovoljan remijem. Bili smo bliži pobedi u drugom poluvremenu i to je nešto što mogu da kažem“, rekao je posle meča Petrić za Arenu sport.

Iako ne zamera svojim fudbalerima na igri, nije zadovoljan rezultatom utakmice.

Veruje da je Partizan mogao da pobedi, a i Rikardo Gomeš i Kvinsi Menig i Svetozar Marković su imali šanse da postignu golove.

Foto: Starsport

„Naravno da ne mogu da budem zadovoljan tim delom utakmice, zato što su igrači ušli nervozno u meč i imali smo probleme s kornerima, neke kornere nije ni trebalo da napravimo, posle smo imali problema s drugim loptama. Kasnije je to došlo na svoje mesto. Belića bih pohvalio, jer je igrao kao bonus igrač i svi ovi mladi što su ušli. Neka se okrenu igrači drugoj utakmici. Generalno mi se ne sviđa ovo prozivanje, ko je i šta je sudija radio, jer i jedan i drugi klub treba da budu dostojanstveni i u pobedi i u porazu“, dodao je trener crno-belih.

Na pitanje zašto je Zvezda stala sa igrom posle golčine Bukarija, Petrić navodi više faktora.

„Možda smo mi bili svežiji od Zvezde u drugom poluvremenu, oni su možda imali i teži raspored od nas, što se tiče nekih evropskih utakmica, ne znam zašto su stali. Možda imaju i igrače koji su povređeni. Verovatno su stali i jer smo mi dali maksimum i pritisnuli Zvezdu kako je trebalo i u prvom poluvremenu. Možda su se moji igrači uplašili i zbog sve te tenzije koja se vuče već dva, tri meseca, ali su pokazali da mogu da igraju i kad imate neku rotaciju nama je lakše kao trenerima“, zaključio je Petrić.

BONUS VIDEO: Grobari skandiraju: „Uprava napolje“, na derbiju sa Crvenom zvezdom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar