Foto: EPA/GERRY PENNY

Fudbalski klub Betis želi da dovede igrača Čelsija Pedra Rodrigesa i Davida Silvu iz Mančester sitija i poslao im je ponude o angažmanu, preneli su španski mediji.

Pedru i Silvi ističu ugovori i postaće slobodni igrači, pa bi Betis to želeo da iskoristi i da uz dovođenje još nekoliko igrača pojača tim, preneo je „Sport“.

Betis je prošlog leta doveo kapitena Liona Nabila Fekira, a pre toga i Marka Bartru, Đovanija Lo Selsa i Serhija Kanalesa.

PROČITAJTE JOŠ:

Pedro je 2015. godine iz Barselone prešao u Čelsi, sa kojim je osvojio Liga kup, FA kup i Ligu Evropa. Trener londonskog kluba Frenk Lampard namerava da pruži priliku mladjim igračima, pa će 32-godišnji Španac napustiti „Stamford Bridž“.

On je prošle godine rekao da bi želeo da se vrati u Barselonu.

Betis je zainteresovan i za Davida Silvu iz Sitija, kome je ponudio dvogodišnji ugovor. Španski fudbaler nije odlučio gde će nastaviti karijeru, pošto ima ponude Milana, Valensije, iz Japana kao i Intera iz Majamija, čiji je vlasnik Dejvid Bekam.

Silva je 2010. godine iz Valensije došao u Siti za koji je odigrao 423 utakmice, postigao 73 gola, uz 134 asistencije. Osvojio je četiri titule u Premijer ligi.

On je rekao da želi da završi karijeru u Las Palmasu, klubu iz rodnog grada, koji je trenutno drugoligaš.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar