Foto: Irfan Ličina/Starsport

Trener fudbalera Novog Pazara Radoslav Batak rekao je da sledi teško gostovanje Partizanu u 21. kolu Superlige, ali da će njegova ekipa pokušati da ugrozi crno-bele.

„Ukazao sam igračima gde su grešili protiv Crvene zvezde, a šta je bilo dobro. Partizan poseduje kvalitet. Znamo snagu njihovih pojedinaca i tima. Verujem da nećemo primiti gol u ranoj fazi utakmice, odnosno da ga nećemo primiti uopšte“, rekao je Batak.

Partizan je drugoplasirani na superligaškoj tabeli sa 47 bodova, dok je Novi Pazar na 14. mestu sa 21.

PROČITAJTE JOŠ

„Dobro smo izgledali u duelu sa Crvenom zvezdom, ali na svakoj utakmici primaran je rezultat. Spremni smo da pružimo maksimum. Kroz trening i razgovor s igračima, uverio sam se da nisu psihološki pali posle poraza od crveno-belih (1:3). Naprotiv, uvideli su gde smo mogli da ugrozimo šampiona. Biće takvih prilika i protiv Partizana“, ocenio je Batak.

U sezoni 2014/15, ofanzivni vezista Miloš Mijić u dresu Novog Pazara dva puta je igrao protiv Partizana, a oba puta bilo je 1:1.

„Drago me je da sam se vratio u klub i grad za koji me vezuju lepe uspomene. Nije mi dugo trebalo da odlučim. Što se Partizana tiče, mislim da će biti teže nego protiv Crvene zvezde, ali ne nosimo ‘belu zastavu’. Dobro smo se spremili. Probaćemo da nametnemo svoju igru i iskoristimo šanse, koje nismo protiv Crvene zvezde“, naveo je Mijić.

On je ocenio da ekipa Novog Pazara ima kvalitet, uz konstataciju da je potrebno malo strpljenja.

„Svesni smo teškog rasporeda u prva četiri kola. Nama, koji smo stigli tokom zime, trebaće malo vremena da se uklopimo u ekipu. Pozivam sve navijače da nas podrže jer znam koliko vole ovaj klub“, kazao je Mijić.

Utakmica Partizan – Novi Pazar na programu je u petak od 16.30 na stadionu u Humskoj.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar