Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da je njegova ekipa favorit u meču protiv Novog Pazara, ali je naveo i da je oprezan, kao i da će biti promena u sastavu tima.

„Novi Pazar je izuzetno disciplinovana ekipa sa brzim bokovima, mogu biti izuzetno opasni. Igramo kod kuće, favoriti smo, ali smo i oprezni. Ozbiljno smo se spremali i znamo odakle nam preti opasnost“, rekao je Stanojević.

Fudbaleri Partizana dočekuju ekipu Novog Pazara u petak u utakmici 21. kola Superlige Srbije.

Crno-beli su drugi na tabeli sa 47 bodova, dok je Novi Pazar na 14. poziciji sa 21 bodom.

PROČITAJTE JOŠ

„Svi su zdravi, Filip Stevanović se polako vraća, nije zdrav, ali počeo je da trenira… Ostali igrači su svi zdravi, tako da u najjačem sastavu dočekujemo za nas važnu utakmicu“, rekao je Stanojević i dodao da će u sastavu za Novi Pazar biti četiri-pet izmena u odnosu na meč protiv Napretka.

Stanojević je u prvom mandatu na klupi Partizana upisao ubedljive pobede protiv Novog Pazara bez primljenog gola, a novinari su ga pitali da li može da se očekuje nastavak te serije.

„Ne volim te podatke, ja sam oprezan strašno i mislim da je svaka utakmica novo dokazivanje. Drugačije je vreme. Oni se bore za opstanak, izuzetne kontre imaju, brze igrače… Oprezan sam. Ne gledam šta je bilo ranije, fokusiran sam samo na sutrašnju utakmicu“, rekao Stanojević.

Mladi fudbaler Partizana Nemanja Jović je odigrao dobru utakmicu protiv Napretka u prošlom kolu, pa je novinare zanimalo da li će biti u startnoj postavi za meč protiv Novog Pazara.

„Nisam pristalica toga da posle par utakmica pričamo bajke o mladim igračima, moraju konstantno da se dokazuju. Ne verujem da će početi, moramo korak po korak sa tim mladim igračima“, rekao je Stanojević.

Trener Partizana je, na kraju, istakao da je za njega prvenstvo prioritet i da mu ništa ne znače pobede u pojedinim mečevima.

„Prvenstvo je prioritet. Na kraju ćemo pričati šta je uspeh, šta je neuspeh. Ako me sad pitate – prvenstvo je to što je naš glavni cilj i ako ga ne osvojiš ne možeš da budeš zadovoljan“, rekao je Stanojević.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar