Barak Bahar; Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Barak Bahar, novi trener Crvene zvezde, otkrio je kako je došlo do saradnje.

Lično su čelnici Zvezde pregovarali sa trenerom, a kada su jednom fotografisani zajedno više nije bilo moguće sakriti mogućnost da postane trener kluba iz Beograda.

PROČITAJTE JOŠ

„U jednom trenutku shvatio sam da ljudi iz Crvene zvezde žele mnogo da investiraju u nas i shvatio sam da je to pravo mesto za mene. Ali, nisam mogao to sam. Ako neko iz mog tima ne bi želeo da ide, ne bih ni ja. Ja sam hteo zbog toga jer je to novi izazov za mene“, rekao je Bahar za „Kanal 13“ iz Izraela.

Dani Inbar, jedan od novih članova stručnog štaba Zvezde bez kojih Bahar nije hteo ni da dođe u Beograd, otkrio je kako su izgledali pregovori tokom boravka crveno-belih u Haifi.

„Došli su svi u odelima, na 40 stepeni Celzijusa. Barak i ja smo sedeli u restoranu, a jedan od njih se okrenuo ka treneru i rekao mu: ‘Mi smo došli po tebe i ne idemo dok ne potpišeš'“, pričao je Inbar.

Bahar je u prvi plan istakao suprugu.

„Na početku ću živeti sam u Beogradu bez porodice i neće biti lako. Moram da vidim kako ću se aklimatizovati na sve, a na kraju krajeva dolazim da vredno radim i uspem. Prednost je što moja supruga i žena znaju da mi daju mir i pomažu mi u mojim uspesima, a supruga se već mnogo žrtvovala. Pričao sam sa njom o odlasku i želela je da ostanem u Izraelu, ali zna da je ovo važan korak za moju karijeru da bih napredovao“.

Bahar je tri puta bio šampion države sa Hapoel Ber Ševom i tri puta sa Makabijem.

BONUS VIDEO Fantastičan gol Pitera Olajinke, Zvezdinog velikog pojačanja

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar