Foto: EPA-EFE/RONALD WITTEK

Ekipa Bajerna je već danima u centru pažnje, ali ne zbog igre i rezultata već skandala.

Nakon rezultatskog fijaska i poraza u prvom meču od Mančester sitija, usleio je haos u svlačionici Bavaraca.

Sadio Mane je nakon verbalnog sukoba na terenu i kasnije u svlačionici udario Leroja Sanea šakom u glavu.

PROČITAJTE JOŠ

Bajern je suspendovao Sanea na jednu utakmicu, ali je pozadina čitave priče prilično neobična.

„Bild“ je doneo nastavak priče. Saznao je da je senegalski napadač kažnjen sa rekordnih pola miliona evra. Uz to, razmatrana je dugoročna suspenzija, pa čak i raskid ugovora. Međutim, prema istom izvoru, Sane je u razgovoru sa čelnicima kluba jasno nagovestio da ne želi ovako oštru kaznu za svog saigrača i slučaj se sada smatra rešenim. Mane bi već mogao da se vrati za revanš protiv Sitija.

Senegalski portal „Taggat“ objavio je juče novu informaciju i tvrdi da je Mane bio uznemiren načinom na koji je Sane razgovarao sa njim na terenu, nakon čega je usledio sukob u svlačionici. Sve je počelo u 83. minutu, kada je Sane na terenu kritikovao Manea što mu nije dodao loptu.

Sane se zamerio saigraču i na terenu je izbila žestoka svađa, koja je kasnije prešla u svlačionicu, gde je došlo do fizičkog obračuna.

Bild prenosi da je Mane odmah napao Sanea u svlačionici, požalivši se na način na koji mu se obratio na terenu, a onda je Sane navodno rekao Maneu:

„Ti crno g*vno.“ Nakon toga, Senegalac je udario svog saigrača u lice. .

Sadio Mane je ove sezone stigao iz Liverpula za 41 milion evra. U karijeri je igrao i za Mec B, Mec, Red Bul Salcburg i Sautempton. Za reprezentaciju Senegala je postigao 35 golova u 95 nastupa i smatra se jednim od najboljih afričkih fudbalera u istoriji.

BONUS VIDEO Neverovatna greška golmana Borusije, primljen gol sa pola mogao bi da košta titule

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar