Foto: Shutterstock/Nenad Nedomacki/Privatna arhiva

Dalibor Petrović, 37-godišnji navijač Partizana i čovek koji ima ugovor sa klubom za prodaju kokica, pretučen je prošle nedelje u Humskoj.

Pretučeni navijač je u razgovoru za Nova.rs otkrio detalje sukoba, a u javnost je dospeo i audio snimak iz prostorija Fudbalskog kluba Partizan.

PROČITAJTE JOŠ:

Prema Daliborovoj priči tukli su ga pripadnici privatnog obezbeđenja Miloša Vazure, a na snimku se može čuti da je nekoliko osoba bilo uključeno u sukob.

Naime, Dalibor je došao u Humsku želeći da uzme propusnice za meč Partizana, koje mu sleduju po ugovoru, ali su mu umesto toga priređene neprijatne scene i fizički napad.

Na snimku koji možete čuti ispod teksta jasno se čuju udarci, psovke u više navrata, ali posebno je zanimljiv jedan detalj.

U jednom trenutku u pozadini se čuje i ženski glas koji govori „Zoki, nemojte njega“, a po svemu sudeći taj isti „Zoki“ nastavlja da preti, psuje, a nije mogao i da ne pomene Ostoju Mijailovića, nedavno izabranog predsednika JSD Partizan.

„Nemoj da si došao više ovde, idi kod Ostoje“, čuje se na snimku, nakon čega sledi „serija“ psovki.

Dalibor je optužen od strane, za sada nepoznatog mladića, da „žicka“ karte na stadionu, iako to nije istina, što je navijač potvrdio i za Nova.rs.

„Nije istina da ja idem i prosim za karte kod stadiona. Ja imam ugovor gde tačno piše da mi sleduju propusnice kao na primer novinarima. Sve je bilo po protokolu, a nadam se da će pravda pobediti“, rekao je Petrović.

Ceo slučaj prijavljen je policiji, istraga je, nadamo se u toku, a nadležni organi sa audio snimkom mogli bi da imaju još lakši posao.

Na snimku se pored svega pomenutog čuje i „mrš odavde“, „došao si ovde da snimaš telefonom“, „šta čekaj druže“…

BONUS VIDEO Pretučen navijač Partizana na stadionu u Humskoj

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar