Kasano: Ronaldo je proizvedeni talenat, boli ga uvo za tim

Podeli:
Foto: EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Nekadašnji fudbaler Rome i italijanske reprezentacije Antonio Kasano uključio se u debatu o tome ko je najbolji fudbaler na svetu, Kristijano Ronaldo ili Lionel Mesi.

Iako je vrlo nezahvalno praviti poređenja, posebno između generacija, jer ima mnogo onih koji tvrde da su Pele ili Maradona najbolji, Kasano se u izboru Mesija i Ronalda za najboljeg u istoriji, definitivno priklonio Argentincu.

PROČITAJTE JOŠ:

„Kristijano Ronaldo je proizvedeni talenat. Primetite na društvenim mrežama da on radi trbušnjake sa decom. Toliko se priča o njemu, manje o Mesiju, a u fudbalu su dve potpuno različite pojave. Ronaldo je jak, ali je izvežbao svoj talenat. Mesi je, s druge strane, kao Federer, Džordan ili Maradona“, rekao je Kasano.

Popularni „Kasanato“, koji je igrao za Real Madrid od 2006. do 2008, pre nego će tamo doći Ronaldo i poobarati sve moguće rekorde, kaže da je Mesi „talenat kakav više nećemo videti“.

„Mesi je nešto što nikad u životu više nećemo videti, ima nestvaran dar od prirode. Često čujem da je on u Barseloni igrao sa fenomenima poput Ćavija, Inijeste i Ronaldinja. Ali, ljudi zaboravljaju da je ostale igrače poput Pedra, Danija Alvesa i Maskerana on učinio šampionima. Učinio je da se poboljšaju. Ronaldov cilj je da daje golove, boli ga uvo za tim i da doprinosi asistencijama. Mesi čini da ceo tim raste i zato je moj idol“, rekao je Kasano.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar