Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Pojava kontroverznog švajcarskog internacionalca je isprovocirala legendu "Tobdžija" - Tijeri Anri nije fan Granita Džake.

Bivši francuski fudbaler Patris Evra ispričao je angedotu u vezi sa Granitom Džakom, koji je bio jedan od tragičara poraza Arsenala u nedelju.

PROČITAJTE JOŠ

„Tobdžije“ su izgubile od Barnlija u 12. kolu Premijer lige sa 1:0, a Džaka je svoj tim ostavio na cedilu zbog ispada u 58. minutu, kada je dobio crveni karton jer je uhvatio za vrat Ešlija Vestvuda.

To mu nije bio prvi incident u dresu londonskog kluba, jer mu je jednom oduzeta kapitenska traka zbog toga što je vređao navijače Arsenala dok je izlazio sa terena.

„Ispričaću vam kratku priču. Tijeri Anri me je jednom pozvao u svoju kuću da gledamo utakmicu Arsenala. Isključio je TV, jer je prva slika na ekranu bila Džaka koji vodi Arsenal kao kapiten. Tijeri Anri je isljučio televizor“, rekao je Evra, komentarišući za Skaj sport.

Evra je ostao zapanjen Anrijevim potezom i zbog toga ga je pitao zbog čega je to uradio.

„Rekao sam mu ‘šta se desilo’. Kazao mi je: ‘ne mogu da gledam svoj tim i Džaku kao kapitena moje ekipe’ i zato je isključio ekran. Nismo na kraju gledali utakmicu“, kaže Evra.

Arsenal je u meču sa Barnlijem pokazao simptome loše igre kakva ga prati već neko vreme. Od 12 utakmica, „Tobdžije“ su poražene sedam puta i zauzimaju tek 15. mesto Premijer lige sa 13 bodova.

„To vam govori sve o onome šta legenda kluba misli o njemu. I opet je izneverio ekipu. Nije mu prvi put“, nastavio je Francuz.

Evra ističe da je švajcarski reprezentativac albanskog porekla verovatno sada prevršio svaku meru. „Sećam se pre dve godine sam prokomentarisao nešto o Arsenalu i rekao da liče na bebe. Džaka je istupio i rekao ‘Patris Evra, nije prvi put da je rekao nešto o nama’. Sećam se da je u sledećoj utakmici zamenjen jer je skinuo dres. Mislim da je navijačima bilo dosta Džake“, zaključio je Evra.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar