Španija prvak Evrope u fudbalu Foto: EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI

Španski fudbaler Alvaro Morata rastao se sa suprugom Alis iznenadio je mnoge u fudbalskoj Evropi, a ove nedelje su otkriveni detalji razlaza.

Morata je sa Španijom kao kapiten osvojio titulu na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj sredinom jula.

PROČITAJTE JOŠ:

Kada je „furija“ pobedila Englesku u finalu sa 2:1, Morata je sa saigračima bio na vrhu sveta i verovatno nije ni slutio da će se još tu, na terenu „Olimpijskog stadiona“ u Berlinu, desiti i jedna od najvećih životnih drama.

Upravo tu je, prema pisanju Dejli mejla, došlo do svađe sa ženom zbog koje će se par nedugo kasnije rastati.

Nekadašnji napadač Čelsija, Juventusa, Real Madrida i Atletiko Madrida je ovog leta birao i novi klub i preselio se u Milano.

Očekivao je da će Alis Kampelo, njegova 29-godišnja, doskorašnja supruga tu biti kao svoj na svome.

Umesto toga, posle sedam godina braka je došlo do razlaza jer Kampelo nije htela iz Madrida, dok Marka navodi detalje svađe sa terena.

Španija prvak Evrope u fudbalu Foto: EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Alis je htela da samo ona sa decom bude uz Moratu na terenu da slave titulu Španije i nije htela da budu prisutni Moratini roditelji.

Htela je i da njeni prijatelji budu tu. Par se rastao sredinom avgusta, a advokati sada rade na papirima za rastanak.

Sam Morata je pričao o tome kako je umoran od priča da je bio neveran ženi, jer kaže: „Nisam bio ni na žurki svog nacionalnog tima da se takve glasine ne bi raspirivale“.

„Od tada nisam pričao ni sa kim iz poštovanja prema njoj i da glasina ne bi bilo. Slomljen sam. Otišao sam iz Španije jer više ne mogu da podnesem taj pritisak i kritike“, dodao je Morata za D Corazon na La1.

Morata se nije pojavio na spisku igrača za utakmicu protiv Srbije u Beogradu u četvrtak uveče i bio je jedan od trojice koji nisu bili u tom finalu sa Englezima.

Španija i Srbija su odigrale nerešeno bez golova na startu takmičenja u Ligi nacija, što je bio prvi zvanični meč oba tima od Evra.

BONUS VIDEO: Dušan Tadić – prvi gol u sezoni 2024-25

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar