Aleksandar Stanojević
Aleksandar Stanojević Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Aleksandar Stanojević, trener Partizana, imao je još jednu burnu konferenciju za medije pred meč sa Vojvodinom (subota, 14.00).

Stanojević je upitan da li se nada kiksu Zvezde, ali je rekao da je skeptičan, a onda je objasnio da je Zvezda dugovala Milošu Degeneku 900.000 evra.

PROČITAJTE JOŠ

Istakao je da polusezone prvenstvo bilo regularno, a onda se sve promenilo.

„Pa nisu kiksnuli 5 godina. Nadamo se, nadamo se da će ovu da kiksnu, i onu tamo. nadamo se, ali da li verujemo? Vidim da ni vi ne verujete. Dešava se svašta u fudbalu, ali vi ne verujete. Vi se trudite da verujete, ali gde da izgube? Bilo je šest utakmica do kraja, čega da se uzdržavate, imate Novi Sad, ne može da se izgubi u Novom Sadu? Ima li smisla da igramo onda ili da završimo sezonu? Naravno da verujem, ali šta reći. Šta da kažem drugo. Svi smo mi verovali, pa vam se desi Čukarički. Verujemo da će prvenstvo biti regularno, pa onda ne radi VAR“, počeo je Stanojević.

Aleksandar Stanojević
Aleksandar Stanojević; foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Nastavio je u istom ritmu.

„Opet ću da pričam, jer imam pravo, pobedili smo 100 utakmica, i hoću da pričam, jer se prave spinovi, svi ste pisali da se Luganu duguje, a nisam čuo da se pisalo kada se Degenegu dugovalo 900.000 dinara. Napravili ste kao da je haos u klubu. Je li neko komentarisao da je Degenek imao 900.000 duga? Ovde momci uglavnom dobijaju novac na vreme, ali nikome se neduguje 900.000, mislim da bi nas ugasili vi da se to desi. Svi ti spinovi, šta da pričam. Ima da kažete ovaj opet priča. Pa pričaću, zaslužili smo mnogo više nego što nam je dato. Nije tačno ovo što pišete i spinujete. Mi da ne verujemo, mislite li da bismo pobeđivali sve utakmice. Da je frka u Partizanu, da nismo dobri među nama. U Partizanu nema problema, jer sve pobeđujemo. Sve je u redu između nas, u rukovodstvu, svuda, jer smo uzeli toliko boda i ne odustajemo. Naravno da verujemo ne bismo pobedili u Kruševcu, TSC, verujemo, ali smo oprezni zbog ove mašinerije Zvezdine koja je pokrenuta od proleće.“

Podsetio je i na situaciju pre početka sezone kada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio da će prvenstvo biti regularno.

„Jel predsednik izašao i rekao da će biti regularno. I bilo je regularno. I šta se desilo na polusezoni? Neko nije ispoštovao predsednika. A onda će neko reći zašto nisi pobedio svih 40 utakmica. Uzmite statistiku šta je i kako, nego ćete gledati ovako ili onako, jer je mašinerija ozbiljna tamo. Meni je žao što su naši navijači ušli u vrtlog, da dođu i pomognu da navijaju za svoj klub, kada vide da ginemo za ovaj grb, a ginemo ozbiljno. Ne predajemo se, nismo odustali. Jer bi onda mi bili na 30 bodova. Teško je sa mašinerijom da se borite“, završio je Stanojević.

BONUS VIDEO Slavlje igrača i navijača Partizana na meču sa Fejenordom

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare