Foto ilustracija: Printscreen Youtube

Trener Partizana Aleksandar Stanojević pohvalio je izbor Dragana Stojkovića Piksija, nekadašnjeg asa Crvene zvezde, za selekora reprezentacije Srbije.

Ovu informaciju je za Nova.rs potvrdio novi selektor, a isto je uradio i Marko Pantelić istog dana. Sada su stigle i prve reakcije nekog od trenera dva najveća srpska kluba.

PROČITAJTE JOŠ:

„Mislim da je izbor sjajan. Uvek glasam za legende srpskog fudbala da vode naš fudbal, da li u struci, da li na funkcijama. On je čovek koji ima veliku harizmu i što se mene lično tiče, a i ljudi iz Partizana – ima veliku energiju da napravi nešto“, rekao je Stanojević na konferenciji pred meč sa Radnikom.

Stojković dolazi iz Guangžua, gde je bio trener, a Stanojević veruje u njega pred kvalifikacije za Mundijal u Kataru 2022.

„Pokazao se i kao trener, verujem da je Stojković super-kvalitetno rešenje i želim da mu čestitam i poželim sreću. Na raspolaganju smo za svaku vrstu pomoći, pa makar to bila i pozitivna energija iz kluba, koju će uvek imati“, zaključio je šef struke crno-belih.

Da podsetimo, Stanojević i ekipa igraju u nedelju od 13 časova meč 23. kola Superlige kao domaćini na stadionu u Humskoj.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare