Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Zamenik predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Marko Pantelić rekao je da je novi selektor reprezentacije naše zemlje - Dragan Stojković Piksi.

Istu informaciju potvrdio je i sam Stojković za portal Nova.rs tako da će reprezentacija narednih dana i zvanično dobiti naslednika Ljubiše Tumbakovića.

PROČITAJTE JOŠ:

O Stojkoviću kao želji Fudbalskog saveza Srbije priča se još od decembra, a Pantelić je ranije rekao da je on prioritet, ali da FSS razmatra još dvojicu kandidata.

„Dogovor je postignut. Stojković je novi selektor reprezentacije Srbije. Ostalo je da se precizira jos nekoliko tehničkih stvari. Više o svemu pričaćemo na konferenciji za medije i promociji sledeće nedelje“, rekao je Pantelić za Tanjug.

Podsetimo, Srbija je bila bez selektora od sredine decembra kada je Ljubiša Tumbaković dobio otkaz jer nije uspeo da odvede reprezentaciju na Evropsko prvenstvo ove godine.

Srbija je u polufinalu baraža pobedila favorizovanu Norvešku, ali je onda posle penala izgubila od Škotske, pa Tumbakoviću kasnije nije pomogla ni ubedljiva pobeda nad Rusijom u Ligi nacija.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar