Foto: EPA-EFE/Clive Rose / POOL EDITORIAL USE ONLY

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su Fulam sa 2:1 u meču 18. kola engleske Premijer lige u kom je Aleksandar Mitrović bio rezervista.

PROČITAJTE JOŠ:

Doskora standardni napadač i najbolji igrač „kotidžersa“ Mitrović je ušao tek u 83. minutu umesto Ole Aine i za to vreme je mogao malo šta da uradi. Doduše, bio je povređen, pa menadžer Skot Parker ovog puta svakako ne bi rizikovao da nije morao.

Fulam je poveo golom Ademole Lukmana u petom minutu kada je dobio idealnu dugu loptu, prihvatio ju je na dvadesetak metara od gola, izbegavši ofsajd zamku i posle mu nije bilo teško da savlada Davida De Heu.

Zasluga svakako ide i Andre-Franku Zambo Anguisi koji je pas poslao u pravom momentu i odradio pola posla.

Junajted je izjednačio u 21. minutu pogotkom Edinsona Kavanija. Urugvajac je imao sreće i spretnosti jer se našao na pravom mestu kada je golman Areola loše reagovao posle centaršuta sa levog krila.

Kavaniju je lopta „sela“ tačno na nogu i „Matador“ iz takvih situacija ne greši. Pol Pogba je u 65. minutu doneo preokret „đavolima“.

Francuz je stvorio sebi prostor na rubu šesnaesterca, pucao je odatle i evrogolom pogodio ćošak za pobedu koja ih je vratila na prvo mesto Premijer lige.

Iste večeri na nekoliko sati tamo je bio Mančester siti koji je ranije u toku dana savladao Aston Vilu sa 2:0.

Junajted ima 40 bodova posle 19 odigranih utakmica, Siti ima dva boda manje, koliko i trećeplasirani Lester, dok je Liverpul sa 34 boda na četvrtom mestu.

Fulam je sa 12 osvojenih bodova u zoni ispadanja na 18. poziciji engleske elite.

Foto: Printscreen Flashscore

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar