Foto: FSS

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović objasnio je pozadinu proslave prvog gola protiv Azerbejdžana kada su svi igrači stali u jedan krug i zagrlili se.

NE PROPUSTITE:

Ovo je nagovestilo jedno novo lice naše reprezentacije, a i sam Mitrović, strelac dva gola u pobedi Srbije 2:1, u trećem kolu kvalifikacija za Mundijal u Kataru, kaže da atmosfera nikad nije bila bolja.

Bar ne da on pamti. Mitrović je prvi svoj gol dao u 16. minutu, Azerbejdžan je izjednačio u 60, a onda je Mitar postigao još jedan pogodak u 81. minutu.

„Imamo neku igru koju igramo koju igra cela ekipa, cela svlačionica. Igra se zove ‘Mafija’ i onda nešto… Jako je komplikovana, ali smo svi u toj grupi i onda smo se dogovorili da je to jedan način da proslavimo gol. Stvarno lep način za proslavu“, počeo je priču Mitrović.

„Jako je teško, imaš i bandite i advokate i detektive i medicinare, svako dobije po kartu i onda je tu svađa, treba da se nađu banditi, ima laganja. Pa znaš, komplikovano je, ali zanimljivo. Igramo stalno posle ručka i večere, što nas više ima to je zanimljivije. Ceo dan igramo, i u avionu, dvadesetak igrača konstantno. Jako je dobra za atmosferu i zanimaciju, da ubijete vreme u karantinu“, dodaje špic Fulama.

On je u nacionalnom timu već osam godina, a do sada je odigrao 64. utakmice.

Novi selektor Dragan Stojković Piksi napravio je bolju atmosferu u ekipi, pa nije čudo što su igrači počeli da pokazuju to i na terenu sa dve pobede nad Irskom i Azerbejdžanom i remijem protiv Portugala.

Izbacili smo telefone, uglavnom su to neke sobe gde nema interneta i gde ne mogu da se drže telefoni i kuckaju poruke, pa je više ono ‘old skul’ atmosfera. jako je dobro za konekciju, atmosferu, da se zbližimo, da budemo svi zajedno tako da je stvarno atmosfera u svlačionici fenomenalna“, rekao je Mitrović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar