Duel u Areni mogao bi da odluči mnogo toga

Prijatelj podcasta „Pick and roll“ Maxbet.

Pobeda znači duplo, poraz ne znači kraj snova Crvene zvezde o doigravanju ove sezone u Evroligi, ali… Četa Janisa Sferopulosa dočekuje Baskoniju od 19 časova, u 22. kolu Evrolige, a nema sumnje da će meč u Areni biti na neki način i u znaku preranog odlaska Dejana Milojevića.

Sigurno da će opet ekipe odati počast košarkaškoj legendi i ljudskoj gromadi dan posle tragičnih vesti Amerike. Što se tiče parketa, srpski prvak mora da pobeđuje pred svojim navijačima kako bi ostao u trci za Top 8 i prevashodno plej-in.

PROČITAJTE JOŠ

Zvezda dočekuje Baskoniju na čijoj klupi je njen bivši trener Duško Ivanović, šuterska uzdanica je i Vanja Marinković, a zašto je domaćin pod nikad većim imperativom pobede pričali smo u još jednom izdanju podcasta „Pick and roll“ na našem portalu, u studiju je bio domaćin Miroslav Mića Berić zajedno sa Nebojšom Todorovićem, zamenikom urednika sportske redakcije Nova.rs.

„Direktan okršaj dva tima koji pretenduju na plej-of i Zvezda je pod moranjem, jer je na dve pobede od plej-ina. To je za Zvezdu slična utakmica kao što je za Partizan bila protiv Makabija… Nije kraj sezone ako se izgubi, ali da je neverovatno značajna – jeste – jer posle Zvezda mora da uđe u seriju pobeda da bi došla do tih 17-18 potrebnih pobeda“, rekao je Miroslav Mića Berić, a koliko je trijumfa potrebno za plej-in Evrolige pogledajte u videu na vrhu teksta.

Foto: nova.rs

Pažnju smo posvetili i sve glasnijoj priči oko ulaska kluba iz Dubaija u Evroligu, Mića Berić želi, ali misli da će večiti teško zajedno i dalje igrati na elitnoj sceni, te da ćemo u regionalnom finalu opet imati „ratno stanje“ na parketu. Dotakli smo se i gužve na tabeli, da li su Efes i Bajern prežaljeni sa učinkom 8-13 jer im treba po devet trijumfa u narednih 13 mečeva?

Šta čeka večite u utakmicama do sredine februara i pauze zbog kupova i reprezentativnih obaveza?

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO „Pick and roll“ s Mićom Berićem EP 13: Ratnički Partizan nemoguće pretvara u moguće, Zvezdino poluvreme za zaljubljivanje

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar