Govorio o svojoj lošoj igri.

Košarkaši Crvene zvezde su pobedili ekipu Albe rezultatom 85:71 u okviru 14. kola Evrolige.

Bila je to peta pobeda crveno-belih u sezoni, a od početka sezone osporavani Šabaz Nejpir postigao je devet poena i pokazao naznake bolje igre.

PROČITAJTE JOŠ

On je posle meča izneo svoje utiske, a ističe da nije osetio imperativ pobede iako je takav stav preovladavao u javnosti.

„Ne znam, ne mislim da je trebalo da dobijemo ovaj meč, u smislu takvog načina razmišljanja. Nisam ušao u meč sa takvim razmišljanjima. Imali smo skor 4-9, tako da ne treba o tome da mislimo“.

Usledilo je i pitanje o brojnim kritikama koje dobija na sve strane, ali je šmekerski odgovorio.

„Ne želim da pričam o tome. Sledeće pitanje“.

Osvrnuo se na krizu u svojoj igri.

„Nemam ritam. To je najveća stvar. Nisam bio u timu, bio sam povređen i nemam ritam. Potrebno je vreme. To je deo igre. Nisam zabrinut za ono što drugi govori. Sve je ovo deo igre. Jednom kada uđem, biće drugačije. Na kraju krajeva, dok god pobeđujemo, nije me briga koliko sam poena postigao. Samo želim da tim pobeđujem“.

Na pitanje “o odnosima sa saigračima u Zvezdi i da li veruje da stvari mogu da uspeju” reagovao je nešto burnije.

„Kako mislite, na šta mislite, zbunjen sam? Na uspeh u sezoni? Da, naravno da to možemo. Mnogi timovi širom sveta počinju sporije. Na kraju dana, ako uđemo u plej-of, to je nova sezona. Sad smo na 5-9, ima još mnogo da se igra, moramo da damo sve od sebe i da pobeđujemo. Da se sezona završila sada, onda ne bi bilo šanse. Ali ostalo je još mnogo da se igra“.

BONUS VIDEO Lepa slika: Igrači Reala se izgrlili sa Pablom Lasom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar