Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs; Pedja Milosavljevic / STARSPORT; EPA-EFE/ANDREJ CUKIC; Nova.rs; Shutterstock

Nova.rs vam je spremila još nešto novo za vreme utakmica večitih u Evroligi

Već ste navikli da Nova.rs ide u korak s vremenom i da donosi brojne novitete čitaocima, ali i gledaocima.

PROČITAJTE JOŠ

Projekat koji je počeo sa večitim derbijem da užiVo analiziramo utakmice večeri sa ukljućenjima pre, tokom i posle meča pokazao se kao pun pogodak i u istom ritmu nastavljamo i dalje.

Uživo sa Mićom Berićem“ će biti vaš prozor kroz spektakl i okršaj Partizana i Fenerbahčea u četvrtak u 19.45 koji nosi puno simbolike i sjajnih narativa.

Legenda srpske košarke i ekipa Nova.rs javiće se uživo iz Beogradske uoči Partizanovog meča prov Fenerbahčea (20.30) Bićete u prilici da čujete šta Mića Berić ima da kaže u najavi tog duela, komentar na poluvremenu, ali i analizu u odmah po završetku utakmice.

Njegov domaćin i ovaj put biće novinar sportske rubrike našeg portala Dušan Marković.

S velikom pažnjom će se analizirati duel dvojice trenerskih velikana, prijatleja i kumova Željka Obradovića i njegovog najboljeg učenika Dimitrisa Itudisa, kao i pojava dvojice košarkaša. Partizan je konačno dočekao Bruna Kabokla kao dugo najavljivano pojačanje, a u Beopgrad po prvi put pred Partizanove navijače stiže i Jam Madar, košarkaš koji je neočekivano napustio klub pod okolnostima koje su razljutili sve u Partizanu.

Posle „Pick and roll“ podcasta koji vas čeka svakog ponedeljka od 20 časova na našem portalu, donosimo vam drugačiji način praćenja utakmica večitih u Evroligi.

To znači da ćete na isti način moći do kraja sezone u Evroligi da uživate u svim utakmicama i Crvene zvezde i Partizana, kod kuće iz Arene, ali i prilikom gostovanja uz posebne analize i komentare uživo na Nova.rs.

BONUS VIDEO Efekat Tristana Vukčevića na igru Partizana: „Ne postoji centar u Evropi sa takvim potencijalom“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar